RAMCON

RAMCON

RAMCONs mission är att kombinera globala produkter och expertis med lokal kunskap för att garantera att våra kunder uppnår bättre resultat på kortare tid. 

Företaget etablerades under 1988 och har sedan dess utvecklats till ett modernt företag med 41 anställda fördelade på försäljning, support och service. Vårt fokus ligger på dessa tre kärnområden och vi riktar oss till forskare och tillverkare inom industrin, läkemedel, kemi och bioteknik i Skandinavien.

RAMCON är en fokuserad distributör och vi strävar efter att hålla en hög facklig nivå. Företaget består av anställda som är både kompetenta och välutbildade. Vår styrka är att vi känner våra kunders behov och att vi har stora kunskaper från labboratorieverksamhet, forskning och tillverkning inom olika branscher som industrier, läkemedel, kemi och bioteknik. 

RAMCON strävar konstant efter att vara en organisation som kännetecknas av en positiv social atmosfär. Vi lägger mycket stor vikt vid integritet och respekt för kollegor, kunder och samarbetspartners. Vi investerar i människor som en primär marketingresurs och erbjuder en hög service- och supportnivå till våra kunder. Företagets strategi är att bygga upp goda och bestående kundrelationer.

 

Visste du att Ramcon:

  • Är ISO 9001:2015 certifierade
  • Har funnits på marknaden sedan 1988
  • Har 49 anställda redo att hjälpa dig
  • Erbjuder sälj, service och support

 

 

 

 

Kontakta oss